Forbedringsagentuddannelsen

Dansk Selskab for Patientsikkerhed udbyder en uddannelse til forbedringsagent med inspiration fra Institute for Healthcare Improvements Improvement Advisor Professional Development program.

Uddannelsen strækker sig over 10 måneder.

Læs mere HER

test

123Forbedringsagenter publicerer – vil du være med?

Dansk Selskab for Patientsikkerhed åbner for tilmelding til det næste danske hold af forbedringsagenter. Uddannelsen er inspireret af Improvement Advisor Professional Development program fra Institute for Healthcare Improvement (IHI).

Af Eva Rose Waldorff, konsulent og journalist i Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Formålet med uddannelsen er at uddanne forbedringsagenter i Danmark, som kan iværksætte og lede ambitiøst forbedringsarbejde, der kan føre til markante forbedringer i sundhedsvæsenet. Der komme mange gode resultater ud af de projekter, deltagerne arbejder med under uddannelsen. Bl.a. har flere forbedringsagenter fået posters publiceret på International Forum on Quality and Safety in Healthcare, der netop er løbet af stablen i Gøteborg.

Uddannelsen bliver anbefalet af mange tidligere deltagere fra Danmark og Norgen fx:

– Jeg fandt jo ud af, at mit projekt egentlig ikke var det bedste valg, men uddannelsen har virkelig givet mig den viden og forståelse, der skal til i forhold til at vælge, igangsætte, implementere og fastholde nye fremtidige projekter. Projektet har derfor ikke været en fiasko men har tjent som vigtig læring. I have not failed 10.000 times I found 10.000 ways not to do it!

Sarah Bodekær Hansen, specialsygeplejerske

– Takk for et strålende “skoleår”, det er virkelig når man gjør selvevalueringen at man skjønner hvor mye man har lært – Da er det bare å keep ut the good work. Studiet er absolutt å anbefale til andre!

Bodil Bøe Bettum, enhetsleder

”Vi er i gang med store omstruktureringer med flytning og fusionering. Det betyder, at vi skal håndtere to arbejdskulturer, der mødes og forsøge at beholde det bedste fra dem begge. Med det jeg har lært, tror jeg på, at vi kan sammenlægge på en god måde. Vi kan accelerere nogle vigtige processer og virkelig passe på, at vi ikke smider noget af det gode ud, fordi vi er under udvikling.”

Susanne Lund, Afdelingssygeplejerske

Bliv forbedringsagent
Interesseret i at blive forbedringsagent? Læs mere HER
Eller tilmeld dig til uddannelsens hold 9 her:
www.conferencemanager.dk/FA9