Luk

International Forum on Quality & Safety in Healthcare

International Forum on Quality and Safety in Healthcare #Quality2020 kommer til København i 2020. Konferencen finder sted i Bella Center 28.-30. april 2020.

Læs mere om International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Det er nu muligt at tilmelde sig konferencen med Early Bird-rabat, men hvis du vil have en endnu bedre pris, skal du holde øje med vores nyhedsbrev.

Tilmelding med Early Bird-rabat

På konferencens første dag afholdes International Improvement Science Symposium. Her samles forskere og sundhedsprofessionelle for at diskutere, hvordan de seneste innovationer inden for videnskabelig metode kan bruges til at skabe resultater for patienterne. Programmet vil  indeholde eksempler på vellykkede projekter fra hele verden og diskussioner om hvordan man tester og skalerer initiativer i praksis. Der er netop åbnet op for Call for Speakers til International Improvement Science Symposium, og vi leder efter eksempler på vellykkede projekter, der har demonstreret nye og innovative måder, hvorpå videnskabelige metoder kan bruges til at forbedre resultaterne for patienter.

Indsend dit abstract til Call for Speakers senest 18. oktober

Internationalt udstillingsvindue: Er du interesseret i at dele dit arbejde med at forbedre kvalitet, værdi og sikkerhed? Her er muligheden for at henvende dig direkte til et internationalt publikum på en af verdens største konferencer om forbedring af kvalitet og patientsikkerhed i sundhedsvæsenet. Del dine resultater med over 3.000 kolleger og eksperter fra mere end 70 lande.

Indsend dit abstract til Call for Posters senest 5. november

Det er BMJ og PS!’ internationale partner, Institute for Healthcare Improvement (IHI), der står bag International Forum.

Der forventes omkring 3.000 deltagere fra mere end 60 lande i konferencen.

Karin Friis Bach, formand for PS!, er udpeget som “Chair of the Copenhagen’s Programme Advisory Committee” (PAC).

Læs mere om Karin Friis Bach

Læs mere om PAC

Sådan kan du bidrage til International Forum i København

I forbindelse med International Forum i København opfordrer PS! til, at et samlet dansk sundhedsvæsen vil bidrage med abstracts, præsentationer og posters, hvor enestående danske resultater inden for patientsikkerhed og kvalitet bliver præsenteret for et internationalt publikum.

Spørgsmål og svar om #Quality2020

Dette års konference fandt sted i Glasgow i marts 2019, hvor flere end 3500 internationale deltagere fra 75 forskellige lande deltog, og Danmark var stærkt repræsenteret med 424 deltagere. Der var mange danske præsentationer og postere. Det er PS! håb, at endnu flere vil benytte lejligheden til næste år, når konferencen kommer til København.

Proceduren for indsendelse af abstracts til mundtlige præsentationer og posters starter i maj 2019. BMJ og IHI opfordrer alle til at indsende abstracts om forbedringsarbejde, der har vist pålidelige resultater, så mest mulig viden kan deles på tværs af systemer, lande og professioner. Der lægges stor vægt på løsninger, der er udviklet i samarbejder med patienter og brugere. Konferencen har, som de tidligere år, fem ”workstreams” hvor der kan indsendes abstracts indenfor:

  1. Safety
  2. Quality, Cost, Value
  3. Person and Family Centred Care
  4. Population and Public Health
  5. Building Capability and Leadership

PS! afholder d. 23.5.2019 en workshop, hvor deltagere kan få sparring på abstracts. De færdige abstracts skal indsendes til BMJ/IHI, hvor de bliver vurderet af en international bedømmelseskomite.

Vigtige datoer

Experience Days i København

Den lokale danske programkomité (PAC) samarbejder med BMJ for blandt andet at drøfte og komme med idéer til konferencens experience days (site visits).

Billede

PS!-formand i spidsen for International Forum i København 2020

“International Forum on Quality and Safety in Healthcare” kommer til København i 2020. Karin Friis Bach, formand for Dansk Selskab for Patientsikkerhed, er udpeget som “Chair of the Copenhagen’s Programme Advisory Committee”.

Billedet viser Karin Friis Bach ved konferencen i Glasgow sammen med to tidligere frontpersoner i IHI, Maureen Bisognano og Don Berwick.

Læs mere

Carina Rendbæk

Projektkoordinator

Project Coordinator

T

(+45) 29701981

Læs mere her

Jens Christian Reventlov

Specialkonsulent

Special Advisor

T

(+45) 20114899

Læs mere her