International Forum on Quality & Safety in Healthcare

International Forum 2020 afholdes som virtuel konference den 2.-6. november 2020

I 2020 afholdes International Forum for første gang som en virtuel konference. Alle deltagere og oplægsholdere, der skulle have været med i København i april, er kontaktet af BMJ med informationer om at overføre tilmelding til den virtuelle konference, herunder information om reduceret pris, muligheden for stadig at holde oplæg osv.

Det er stadig muligt at tilmelde sig det virtuelle International Forum, som finder sted den 2. til 6. november 2020. Du kan tilmelde dig med Early Bird rabat frem til 30. september 2020, hvor prisen er £525 (derefter £625).

PS! har mulighed for at give 20 % rabat på Early Bird-prisen, hvilket betyder, at du kan tilmelde dig til særprisen £420. For at opnå rabatten skal du tilmelde dig på følgende måde senest 30. september:

Se programmet for International Forum 2020

Få svar på spørgsmål

På International Forums hjemmeside kan du finde svar på alt fra, hvordan du får din tilmelding overført til den virtuelle konference i november (til reduceret pris), dato for bekræftelse på om du ønsker at deltage i november, samt information om posterpræsentationer og meget andet.

Det er også her, du finder information om, hvem du skal kontakte, hvis du ikke har mulighed for at deltage i november, samt hvordan du får refunderet din betaling.

Se mere på hjemmesiden for International Forum

Opdateret FAQ om det udskudte og nu virtuelle International Forum

Hvis du har spørgsmål vedrørende den virtuelle konference, herunder alt vedrørende refusion, kan du kontakte BMJ’s kundeserviceteam på events@bmj.com

Hvorfor er International Forum 2020 udskudt?

IHI og BMJ, arrangørerne bag International Forum, besluttede den 16. marts 2020, at konferencen i København i slutningen af april skulle udskydes grundet coronakrisen.

Læs nyhed om udskydelsen

International Forum on Quality and Safety in Healthcare #Quality2020
International Forum on Quality and Safety in Healthcare #Quality2020 skulle have været afholdt i København den 28.-30. april 2020. Det var forventet, at omkring 3.500 deltagere fra mere end 70 lande ville deltage i konferencen.

Det er BMJ samt PS!’ internationale partner, Institute for Healthcare Improvement (IHI), der står bag International Forum.

Læs mere om International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Billede

International Forum kommer til Danmark i 2023

I 2020 skulle International Forum have været afholdt i København, men på grund af coronapandemien afholdes konferencen i stedet virtuelt. BMJ og IHI, der står bag konferencen, har nu besluttet, at International Forum kommer til København den 15.-17. maj 2023.

Læs mere

Billede

PS!-formand i spidsen for International Forum i København 2020

“International Forum on Quality and Safety in Healthcare” kommer til København i 2020. Karin Friis Bach, formand for Dansk Selskab for Patientsikkerhed, er udpeget som “Chair of the Copenhagen’s Programme Advisory Committee”.

Billedet viser Karin Friis Bach ved konferencen i Glasgow sammen med to tidligere frontpersoner i IHI, Maureen Bisognano og Don Berwick.

Læs mere

Carina Rendbæk

Projektkoordinator

Project Coordinator

T

(+45) 29701981

Læs mere her