Særarrangementer

Programmet for International Forum består af en lang række forskellige sessioner, workshops og oplæg, som man selv kan sammensætte efter eget valg og egne ønsker. Udover de traditionelle sessioner og workshops består International Forum i København også af flere særarangementer, hvor der er mulighed for at deltage.

Disse særarrangementer er:

  • Scientific Symposium (afholdes tirsdag d. 28. april)
  • Quality Improvement Leaders Programme (afholdes onsdag d. 29. april efter ansøgning)
  • The Mental Health Improvement Network (afholdes tirsdag d. 28. april – er ikke en officiel del af konferencen)

Scientific Symposium (afholdes tirsdag d. 28. april) 
Rigshospitalet er vært for Scientific Symposium. I år vil Scientific Symposium have fokus på at bygge bro mellem forskning og forbedringstilgangen, så videnskabelige metoder kan bruges til at understøtte praktiske forbedringer i kvalitet og patientsikkehed. Programmet vil omfatte:

  • Præsentationer fra internationale eksperter
  • En mulighed for forskere til at dele deres arbejde med andre eksperter og fjerne praktiske resultater for deres næste trin i udviklingen og implementeringen
  • Muligheder for forskere til at at mødes med andre eksperter og sundhedspersonale for at diskutere, hvordan videnskabelige metoder kan bruges til at understøtte praktiske forbedringer indenfor kvalitet og patientsikkerhed.

Se programmet for Scientfic Symposium

Quality Improvement Leaders Programme (afholdes onsdag d. 29. april efter ansøgning)
Tidligere har dette været en session forbeholdt administrerende direktører (CEOs). Men i år er fokus på at skabe en åben dialog på tværs af ledelseslag i sundhedsvæsenet og der er derfor åbent for at alle ledere kan ansøge om mulighed for deltagelse i sessionen.

Temaet for konferencen er i år Breaking Down Barriers, og ledersessionen stiller derfor skarpt på det fremtidige lederskab af sundhedsvæsenet.

Der kan findes mere information om Quality Improvement Leaders Programme her. Her kan der også ansøges om deltagelse i ledersessionen. Deadline for ansøgning er rykket til den 20. marts. Deadline for ansøgning var tidligere den 17. februar

Læs mere om den særlige ledersession ved International Forum

The Mental Health Improvement Network (afholdes tirsdag d. 28. april)
I forbindelse med International Forum afholdes der i DGI-byen The Mental Health Improvement Network-dag.

Dagen er unik mulighed for at få adgang til international viden og erfaringer relateret til forbedring af kvaliteten og patientsikkerheden i psykiatrien.

Læs mere og tilmeld dig The Mental Health Improvement Network