Lær patientsikkerhed af verdens bedste

Open School er et e-læringsprogram om patientsikkerhed, kvalitetsudvikling, datadrevet forbedringsarbejde og ledelse. Programmet er udviklet af den amerikanske organisation Institute for Healthcare Improvement. IHI. Verdenskendte kapaciteter som Don Berwick og Lucian Leape er blandt underviserne.

Undervisningen er på engelsk og består af en blanding af tekster og videoer. Lektionerne afsluttet med en række opgaver (primært multiple choice). Man skal besvare mindst 75% af opgaverne korrekt for at få udstedt IHI’s basiscertifikat for Open School.

Indholdet i undervisningen

NB: Det er ikke muligt at starte undervisningen via ovenstående link.
Dette kan kun ske via www.ihi.org/patientsikkerhed

Hvert modul består af mellem én og seks lektioner. De enkelte lektioner tager typisk 15-30 minutter at gennemføre.

Nogle af lektionerne indebærer, at du skal arbejde med dit eget projekt. Nogle af lektionerne gennemføres bedst i gruppeforløb.

Bemærk

Inden du melder dig til uddannelsen, kan du tage prøvelektioner

(Hvis du ikke i forvejen har en profil på IHI’s hjemmeside, bliver du undervejs bedt om at oprette dig som bruger)

Gå til prøvelektionerne

 

Hvis du er studerende

IHI stiller Open School gratis til rådighed for alle studerende. Hvis du er studerende, kan du blot oprette en profil på IHI’s hjemmeside, www.ihi.org, (hvor du oplyser, at du er studerende) og derefter har du automatisk adgang til Open School.

IHI

Open School stilles til rådighed i samarbejde mellem Danske Regioner og Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Licenserne til Open School finansieres af Danske Regioner.

Alle med tilknytning til sundhedsvæsenet kan gratis benytte tilbuddet.

Eksperterne hjem til skrivebordet

“Vores kald og forpligtelse overfor patienterne er en konstant motivation for forbedringer og en inspiration til at lære mere. IHI open School er en fantastisk mulighed for at accelerere din læring om emnerne ledelse, patientsikkerhed, individ- og familieorienteret behandling og forbedringsmetoder.”

Jens Winther Jensen,
Direktør for RKKP

Vibeke Rischel

Sundhedsfaglig Chef

Head of Healthcare Improvement

T

23370517

Læs mere her