Billede
Billede
Billede

#Patient18 – fremtidens sundhedsvæsen – visioner for patientsikkerheden

Det næste sundhedsvæsen er lige om hjørnet. Supersygehuse, det næste nære sundhedsvæsen, den næste digitalisering, ny styring og gammel økonomi.

Patientsikkerhedskonferencen 2018 sætter fokus på fremtiden – og på fremtidens kompetencer i forhold til ledelse og styring af sundhedsvæsenet, systematiske forbedringer og kulturforandringer, som skal styrke patientsikkerheden. Vi samler inspirerende oplægsholdere, danske og internationale  – og skaber netværk om forbedringer og patientsikkerhed. Kom og vær med!

Keynote: Dorthe Crüger

Dorthe Crüger tiltrådte i 2015 som administrerende direktør for Sygehus Lillebælt, og  har lige så længe været formand for Kræftens Bekæmpelse.  Samme år blev Dorthe Crüger tildelt prisen som Årets leder. Dorthe Crüger er medlem af Regeringens ledelseskommission og arbejder utrætteligt og målrettet for at styrke patientsikkerhedskulturen i sundhedsvæsenet.

Billede
Billede

Keynote: Dorthe Crüger

Dorthe Crüger tiltrådte i 2015 som administrerende direktør for Sygehus Lillebælt, og  har lige så længe været formand for Kræftens Bekæmpelse.

Samme år blev Dorthe Crüger tildelt prisen som Årets leder. Dorthe Crüger er medlem af Regeringens ledelseskommission og arbejder utrætteligt og målrettet for at styrke patientsikkerhedskulturen i sundhedsvæsenet.

Billede

Session: Borgerinddragelse og datadrevne forbedringer

East London Foundation Trust (ELFT) har med et konstant fokus på datadrevne forbedringer og inddragelse af borgerne forvandlet et presset system til en blomstrende sundhedsorganisation med høj patientsikkerhed, medarbejdertrivsel og god økonomi.

På en af sessionerne kan du hør Navina Evans, CEO for ELFT og Paul Binfield, leder af brugerinvolvering, fortælle hvordan ELFT har skabt en sundhedsorganisation, der er klar til fremtidens udfordringer.

Billede

Session: Stærkere værdier og økonomi

Værdibaseret styring er på dagsordenen, og i løbet af 2018 skal tankerne om et nyt styringssystem gøres til virkelighed. Hele 15% af sundhedsudgifterne anvendes til at håndtere fejl og skader – det viste en OECD-rapport i 2017.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed og VIVE er gået sammen om en dansk version af OECDs rapport. Vi vil bl.a. identificere de patientsikkerhedstiltag, der har den største effekt – også på økonomien. Sammen udbydes en session med bl.a. oplæg fra OECD og fra Jacob Kjellberg, VIVE.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

Carina Rendbæk

Projektkoordinator

Project Coordinator

T

(+45) 29701981

Læs mere her