Primaer18: Oplev professor David Roe

Primaer18: Oplev professor David Roe

Den internationalt anerkendte professor David Roe er keynote på Primærsektorkonferencen 2018. Under overskriften ‘Patient Reported Outcome’ vil han dele erfaringer og resultater fra Israel, hvor der er en lang tradition for at anvende PRO-data.

Hvordan kan vi forbedre befolkningens generelle sundhedstilstand?
Og hvordan anvender vi patienternes egenrapporterede resultater til at opnå det formål?

Den internationalt anerkendte professor David Roe er keynote på Primærsektorkonferencen. Han arbejder i Israel, hvor der er en lang tradition for at anvende PRO-data både på de enkelte sygehuse, lokalt og som en del af de landsdækkende kvalitetsindikatorer. Nu kommer Roe til Kolding for at fortælle om sine erfaringer og resultater.

– David Roe vil skitsere de lovende fremtidsperspektiver for brug af PRO-data. Dansk Selskab for Patientsikkerhed arbejder for et patientcentreret sundhedsvæsen, og det kan vi kun opnå ved at se på, hvordan patienterne selv vurderer resultaterne af behandlingen, siger Vibeke Rischel, vicedirektør i Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

David Roe har udviklet en model for brug af PRO-data i primærsektoren. En gang om året svarer patienterne på en række spørgsmål. Det samme gør deres ”case manager”, og data anvendes herefter som et dialogreskab. Samtidig går data i anonymiseret form ind i en landsdækkende, klinisk database.

David Roes CV

Tilmeld dig til årets Primærsektorkonference

15. august 2018

Nyheder