Billede
Billede
Billede

#PSsammen19 - visioner for patient- og borgersikkerheden

Den 30. – 31. oktober 2019 åbner Dansk Selskab for Patientsikkerhed dørene for den årlige Konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen (tidl. Primærsektorkonferencen) på Comwell Hotel i Kolding.

Du vil få inspiration til dit fremtidige arbejde med kvalitet og patient- og borgersikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen.

 

Billede

Keynote: Mark Britnell

Mark Britnell er Global Chairman & Senior Partner for Healthcare, Government & Infrastructure hos  KPMG i London, og er en af verdens førende ekspert inden for sundhedssystemer. I marts udgav han bogen “Human: Solving the global workforce crisis in healthcare”, og han vil give sit perspektiv på udfordringen med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere inden for sundhedsvæsenet.

Læs mere om Mark Britnell

 

 

Billede

Keynotes: Annemarie Zachoe-Broe og Mads Koch Hansen

Sygehus Lillebælt og Fredericia Kommune arbejder tæt sammen om at skabe de bedste rammer for borgernes gode, sunde og sikre liv. Hør Mads Koch Hansen, lægelig direktør ved Sygehus Lillebælt, og kommunaldirektør i Fredericia Kommune Annemarie Zacho-Broe i et fælles, veloplagt oplæg om fremtidens ledelse i sundhedsvæsenet.

Billede

Session: Klar til samtalen

Der er et tiltagende fokus på at undgå unødig behandling i kommunernes ældreområde, når det gælder den sidste del af livet.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed har i maj 2019 udgivet rapporten: ”De sundhedsprofessionelle skal være Klar til samtalen”, som giver anbefalinger til, hvordan både kommuner og sygehuse kan arbejde med at blive bedre til at støtte de ældste og de mest syge i at få afklaret ønskerne til den sidste levetid.

 

Billede

Session: Sikkert Seniorliv

Fremtidens komplekse folkesundhedsproblemer kræver nye løsninger, og sundhedsvæsenet kan ikke gøre det alene. Her kan civilsamfundet bidrage. I Sikkert Seniorliv har frivillige og kommuner arbejdet sammen om opsporing og forebyggelse af aldersdepression.

I denne session vil vi dele erfaringer fra projektet og give dig redskaber til selv at tænke ud af boksen i forhold til samarbejdspartnere og se muligheder, der kan hjælpe din organisation med arbejdet for borgernes sundhed.

Billede
Billede
Billede

Jens Christian Reventlov

Specialkonsulent

Special Advisor

T

(+45) 20114899

Læs mere her

Ditte Hartmann

Projektkoordinator

Project Coordinator

T

(+45) 26277793

Læs mere her