Billede
Billede
Billede

Konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen

Den 30. – 31. oktober 2019 åbnede Dansk Selskab for Patientsikkerhed dørene til den årlige Konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen (tidl. Primærsektorkonferencen).

Hvis du ønsker adgang til en præsentation fra konferencen, kontakt os venligst på info@patientsikkerhed.dk

Billede

Åbningstaler: Magnus Heunicke

Det bliver sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke, der åbner Konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen.

Onsdag d. 30. oktober går Heunicke på scenen hos Comwell Hotel i Kolding for at holde sin åbningstale.

Billede

Keynote: Mark Britnell

Mark Britnell er Global Chairman & Senior Partner for Healthcare, Government & Infrastructure hos  KPMG i London, og er en af verdens førende eksperter inden for sundhedssystemer. I marts udgav han bogen “Human: Solving the global workforce crisis in healthcare”, og han vil give sit perspektiv på udfordringen med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere inden for sundhedsvæsenet.

Læs mere om Mark Britnell

 

 

Billede

Keynotes: Annemarie Zacho-Broe og Mads Koch Hansen

Sygehus Lillebælt og Fredericia Kommune arbejder tæt sammen om at skabe de bedste rammer for borgernes gode, sunde og sikre liv. Hør Mads Koch Hansen, lægelig direktør ved Sygehus Lillebælt, og kommunaldirektør i Fredericia Kommune Annemarie Zacho-Broe i et fælles, veloplagt oplæg om fremtidens ledelse i sundhedsvæsenet.

Billede

Session: Klar til samtalen - lægen skal med i beslutningen

Der er et tiltagende fokus på at undgå unødig behandling i kommunernes ældreområde, når det gælder den sidste del af livet.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed har i maj 2019 udgivet rapporten: ”De sundhedsprofessionelle skal være Klar til samtalen”, som giver anbefalinger til, hvordan både kommuner og sygehuse kan arbejde med at blive bedre til at støtte de ældste og de mest syge i at få afklaret ønskerne til den sidste levetid.

 

Billede

Session: Er du klar til en radikal ændring af sundhedsvæsenet?

Hør om resultater og erfaringer fra Sikkert Seniorliv og hvordan projektet har udviklet nye modeller for samarbejde mellem kommune og civilsamfund.

Fremtidens komplekse folkesundhedsproblemer kræver nye løsninger, og sundhedsvæsenet kan ikke gøre det alene. Her kan civilsamfundet bidrage. I Sikkert Seniorliv har frivillige og kommuner arbejdet sammen om opsporing og forebyggelse af aldersdepression.

Billede
Billede
Billede

Ditte Hartmann

Projektkoordinator

Project Coordinator

T

(+45) 26277793

Læs mere her