Foto fra International Forum i Amsterdam 2018

Reduceret pris til International Forum i Glasgow 2019

27.-29 marts 2019 afholdes International Forum on Quality and Safety in Healthcare i Glasgow i Skotland. Danske deltagere har mulighed for at opnå rabat på prisen for konferencen.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed indgår i et strategisk samarbejde med IHI/Institute for Healthcare Improvement, der sammen med BMJ står bag International Forum on Quality and Safety in Healthcare. Konferencen har gennem årene etableret sig som et uomgængeligt årligt mødepunkt og fagligt højdepunkt. Her har alle, der arbejder professionelt med kvalitet og patientsikkerhed, en helt særlig mulighed for at indhente og dele ny viden og inspiration i en international ramme. Dansk Selskab for Patientsikkerhed  vil være tilstede i Glasgow med flere oplæg og varme op til konference i København 2020.

Opnå rabat ved tilmelding

BMJ tilbyder danske deltagere en reduceret pris. Den endelig reduktion afhænger af, hvor mange danskere vi deltager på konferencen, jo flere danskere jo større rabat. Hvis du ønsker mulighed for at opnå rabat på 20-30% skal du registrere dig selv eller en gruppe fra din organisation via dette link Register your interest inden d.1.12.2018. Du vil efterfølgende modtage et link til tilmelding direkte fra BMJ.

International Forum Glasgow 2019 Call for Posters!

Ved International Forum har du mulighed at præsentere en ”poster”, der viser dine resultater. Del dine succeser med 3000 sundhedskolleger og ledende internationale meningsdannere og beslutningstagere fra mere end 70 lande over hele verden ved at sende et abstract ind på  https://internationalforum.bmj.com/glasgow/call-for-posters/ inden d.6.11.2018.

International Forum i København i 2020

I 2020 skal International Forum afholdes i København. Karin Friis Bach, formand for Dansk Selskab for Patientsikkerhed, er samtidig formand for ”Copenhagen’s Programme Advisory Committee”.

https://patientsikkerhed.dk/ps-formand-spidsen-international-forum-koebenhavn-2020/

4. oktober 2018

Nyheder