Tidligere arrangementer, Webinar

Husk, jeg er et menneske! – om betydningen af tilgangen ”Hvad er vigtigt for dig?”

Tilmeld dig her

Få forståelse for patientoplevelsen og indblik i, hvordan I kan arbejde systematisk med at spørge patienter og borgere: Hvad er vigtigt for dig?, og hvordan tilgangen kan blive en del af arbejdets organisering. Du får også inspiration til at deltage i Hvad er vigtigt for dig?-dagen den 6. juni, som markeres mange steder i det danske sundhedsvæsen såvel som i resten af verden.

Se optagelsen af webinaret her:

Webinaret består af 2 oplæg:

“Shaping Care Around What Matters: The Center for Bone and Joint Health” v/ Jessica Carlson, Sr. Improvement Specialist, UPMC Innovation Center.
Centeret i Pittsburgh, Pennsylvania, tilbyder behandling af og programmer for mennesker med kroniske, og til tider smertefulde, lidelser såsom artritis (leddegigt) og osteoporose (knogleskørhed). Hør, hvordan centerets unikke behandlingsmodel hjælper patienter og behandlere med at samskabe personcentreret pleje baseret på, hvad der har betydning for patienten.

”Husk, jeg er et menneske” v/ Liv Nørregaard Skøtt, projektchef i PS!.
Efter at have arbejdet i og omkring sundhedsvæsenet i 14 år fik Liv Nørregaard Skøtt konstateret sklerose i april 2022. Hør om hendes oplevelse med at blive sat i patientrollen, og hvordan fraværet af ”Hvad er vigtigt for dig?”-tilgangen har påvirket hende.

Vi afslutter webinaret med henvisning til yderligere inspiration og information om ”Hvad er vigtigt for dig?-dagen, der afholdes den 6. juni 2023.

Webinaret er for alle med interesse for:
• At inddrage patientperspektivet i deres arbejde/organisation
• Systematisk brug af patientperspektivet
• Hvad er vigtigt for dig?-dagen

Oplægsholdere:
Jessica Carlson, MSN, RN
Sr. Improvement Specialist, UPMC Innovation Center

Elizabeth Geraci, MSN, CRNP
UPMC Innovation Center

Liv Nørregaard Skøtt
Projektchef Dansk Selskab for patientsikkerhed