Hold dig opdateret med PS!' nyhedsbreve

Modtag nyt fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed direkte i indbakken og hold dig opdateret.

PS!’ nyhedsbrev holder sig opdateret med webinarer, vores løbende aktiviteter, holdninger, debatindlæg, uddannelsesforløb og meget mere.

“Fagligt Nyt om patientsikkerhed” giver dig de seneste nationale og internationale forskningsresultater, begivenheder, trends og meninger inden for patientsikkerhed.

Billede

PS! nyhedsbrev

Dansk Selskab for Patientsikkerhed udsender løbende nyhedsbreve med danske og internationale faglige nyheder om patientsikkerhed samt kvalitets- og forbedringsarbejde. Vi sender også beskeder om fagligt relevante konferencer og kurser. Du kan til enhver tid blive afmeldt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at indtaste din email nedenfor.

Tidligere nyhedsbreve kan læses ved at klikke på de røde felter under tilmeldingsfunktionen.

Billede

Fagligt Nyt om patientsikkerhed

Dansk Selskab for Patientsikkerhed udgiver ca. seks gange årligt nyhedsbrevet Fagligt Nyt. Her holder vi vores læsere orienterede om de seneste nationale og internationale forskningsresultater, begivenheder, trends og meninger inden for patientsikkerhed.

Læs mere og tilmeld dig Fagligt Nyt

Nyhedsbrev fra I sikre hænder

Vil du følge forbedringsarbejdet i I sikre hænder og blive opdateret med de seneste successer, idéer og tiltag i kommunerne? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de seneste nyheder direkte i indbakken.

I sikre hænder er et samarbejde mellem Sundheds- og Ældreministeriet, KL og Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Hvad er vigtigt for dig?-dagen

Vigtigt for dig-dagen markeres over hele verden omkring den 6. juni, hvor vi sætter fokus på at spørge: “Hvad er vigtigt for dig?” i stedet for “Hvad er der i vejen med dig?”

Vil du holdes opdateret om Hvad er vigtigt for dig?-dagen? Med information og inspiration? Så tilmeld dig her. Vi lover ikke at spamme dig.