Uddannelse til forbedringscoach

Som forbedringscoach kan du facilitere læring om forbedringsarbejde i teamet i samarbejde med medlemmer og leder og lære andre at gennemføre forbedringsarbejde uden at være et medlem af teamet.

Til dig, der:

Er tidligere deltager på forbedringsagentuddannelsen eller har tilsvarende niveau af viden, forståelse og færdigheder inden for forbedringsvidenskab.

Som forbedringscoach kan du:

  • Anvende forskellige coachroller, i samarbejdet med kolleger, ledere, samarbejdspartnere og/eller forbedringsteams
  • Opbygge og anvende kompetence i facilitering, kommunikation og teamkultur
  • Coache personer eller forbedringsteams i:
    • at udvikle, afprøve og implementere forbedringsideer med afsæt i Demings System of Profound Knowledge og Forbedringsmodellen
    • at anvende og formidle data til forbedring
    • at anvende og formidle forskellige redskaber til forbedringsarbejde.

Det praktiske

Uddannelsens opbygning:

Uddannelsen strækker sig over 6 måneder. Der afholdes to workshops a 2 dage og tre videokonferencer, og derudover er der tre afleveringer.

For at modtage et uddannelsesbevis er det et krav, at man deltager i 85% af uddannelsesaktiviteterne.

Pris:

19.500 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer 2 workshops og 3 videokonferencer samt adgang til elektronisk platform med deltagermateriale. Prisen inkluderer mødeforplejning og frokost under de to workshops, samt overnatning mellem dag 1 og 2 på begge workshops.

Prisen dækker ikke transport til de to workshops.

Holdstart:

Hold 14 starter i februar 2025 – se datoer ved at klikke på knappen herunder.

Det bedste ved uddannelsen til forbedringscoach ifølge kursister

At få nogle teorier på, hvad der betyder noget i coach-rollen. At vi bliver skarpere på at se forskellen mellem at delegere i forbedrings-arbejde og så coach-rollen

Deltager, forbedringscoach hold 4

Dygtige, inspirerende undervisere og plads i programmet til gode dialoger og refleksioner med de andre deltagere.

Deltager, forbedringscoach hold 4

Det var nok i virkeligheden vekselvirkningen mellem oplæg, gruppearbejde, egne refleksioner mv. God og brugbar litteratur – har virkelig brugt ”Spørg – kunsten at spørge ydmygt” meget.

Deltager, forbedringscoach hold 4
Om PS!mprove
Siden 2013 har PS!mprove uddannet over 780 forbedringsagenter. Du kan også uddanne dig til forbedringscoach, lære at håndtere flow eller få metoden FRAM i din værktøjskasse. PS!mprove tilbyder også forløb i forbedringsledelse.

Se alle uddannelser og kurser

PS!mprove udfører en lang række forskellige konsulentydelser for både sygehuse, regioner, kommuner og enkeltinstitutioner, hvor vi på forskellig vis understøtter forbedringen af kvalitet og patientsikkerhed.

Målet er at forbedre og fastholde patientsikkerhed og kvalitet af ydelser til borgere, hovedsageligt inden for social- og sundhedsområdet.

Skal vi også hjælpe jer med at forbedre og fastholde patientsikkerhed og kvalitet til gavn for borgere og patienter?

Læs mere om vores ydelser

Metoder

Som forbedringscoach coacher du forbedringsteams i at udvikle, afprøve og implementere forbedringsideer med afsæt i Demings ‘System of Profound Knowledge’ og Forbedringsmodellen.