Viden og læring

Få viden, metoder og værktøjer til at forbedre patientsikkerhed og kvalitet i sundhedsvæsenet.

Uddannelser og kurser

Siden 2013 har PS!mprove uddannet over 780 forbedringsagenter. Du kan også uddanne dig til forbedringscoach, lære at håndtere flow eller få metoden FRAM i din værktøjskasse. Vi tilbyder også forløb om forbedringsledelse.

PS!mprove udbyder en række faste uddannelser og kurser, der opbygger kapacitet i forbedringsmetoder og styrker sundhedsprofessionelles kompetencer i at udvikle patientsikkerheden.

Vil du lære at gøre dit arbejde smartere, mere systematisk og databaseret? Vil du have flere redskaber i værktøjskassen og højne din faglighed, så du kan gøre en endnu større forskel for patienter og borgere?

Blog: Vi skal ikke være ‘I sikre hænder’ mere…

Det kommer ikke til at trække overskrifter, at forbedringsprogrammet ‘I sikre hænder’, der har kørt siden 2013 og indtil videre har involveret 33 kommuner, lukker og slukker. Alligevel er det sin egen lille skandale.

Sådan lyder det fra Inge Kristensen, direktør i PS!, i et blogindlæg i Kommunal Sundhed.

– Og det ‘sjove’ er, at alle er enige om, at programmet bør videreføres, men at det falder imellem de to stole – eller måske rettere: kløfter! – som serviceloven og sundhedsloven udgør. Men det er og bliver der, borgeren er, og der skal kvaliteten være i orden!, skriver hun.

Deltagerne sidder ved borde med balloner og kigger op mod scenen

Få viden og inspiration på PS!’ webinarer

Bog i 2 bind: Hvad har vi lært af covid-19?

Hvad har coronakrisen lært os om kvalitet og patientsikkerhed i sundhedsvæsenet? De vigtigste erfaringer fra over 100 aktører i og omkring sundhedsvæsenet.

Bogens 40 kapitler – og lige så mange unikke vinkler – giver et historisk indblik i, hvordan det danske sundhedsvæsen og samfund har ageret i en global sundhedskrise.

Bind 1: Håb er ikke en strategi.
Bind 2: Nogle er ikke et antal. Snart er ikke tidspunkt.