Viden og læring

Få viden, metoder og værktøjer til at forbedre patientsikkerhed og kvalitet i sundhedsvæsenet.

Uddannelser og kurser

Siden 2013 har PS!mprove uddannet over 780 forbedringsagenter. Du kan også uddanne dig til forbedringscoach, lære at håndtere flow eller få metoden FRAM i din værktøjskasse. Vi tilbyder også forløb om forbedringsledelse.

PS!mprove udbyder en række faste uddannelser og kurser, der opbygger kapacitet i forbedringsmetoder og styrker sundhedsprofessionelles kompetencer i at udvikle patientsikkerheden.

Vil du lære at gøre dit arbejde smartere, mere systematisk og databaseret? Vil du have flere redskaber i værktøjskassen og højne din faglighed, så du kan gøre en endnu større forskel for patienter og borgere?

Blogindlæg: Det kræver kompetencer at møde en sårbar patient: – Man ved jo alt for godt, at man ikke er nem at ”fixe”, så hvorfor ikke være fælles om det faktum?

Sundhedsvæsenet er ikke indrettet til at møde den sårbare patient på patientens præmisser. Den sårbare patient skal lære at begå sig i sundhedsvæsenet, men det burde være omvendt, mener Lise Christiansen, der betragter sig selv som en sårbar patient.

Få viden og inspiration på PS!’ webinarer og konferencer

Bog i 2 bind: Hvad har vi lært af covid-19?

Hvad har coronakrisen lært os om kvalitet og patientsikkerhed i sundhedsvæsenet? De vigtigste erfaringer fra over 100 aktører i og omkring sundhedsvæsenet.

Bogens 40 kapitler – og lige så mange unikke vinkler – giver et historisk indblik i, hvordan det danske sundhedsvæsen og samfund har ageret i en global sundhedskrise.

Bind 1: Håb er ikke en strategi.
Bind 2: Nogle er ikke et antal. Snart er ikke tidspunkt.