International Forum 2021: Få rabat på hele tre virtuelle konferencer

International Forum on Quality and Safety in Healthcare bliver i år afholdt som 3 virtuelle konferencer. Som modtager af vores nyhedsbrev kan du få 30 % rabat på konferencegebyret.

Af Maria Lillesø Jepsen, kommunikationskonsulent, Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Ikke 1, ikke 2, men hele 3 konferencer har du nu større mulighed for at deltage i i år, da International Forum on Quality and Safety in Healthcare bliver afholdt virtuelt i 2021. Du kan altså deltage fra kontoret eller sofaen, og du behøver derfor heller ikke at finde den store tegnedreng frem til rejseudgifter.

Datoer for de 3 konferencer med link til yderligere information:
EUROPA 9.-11. JUNI 2021
AUSTRALASIEN 8.-10. SEPTEMBER 2021
ASIEN 25.-27. NOVEMBER 2021

Du har mulighed for at slutte dig til et helt år med kontinuerlig læring og genoplive dine kvalitets-, forbedrings- og patientsikkerhedskompetencer ved at tilmelde dig så mange af de tre virtuelle internationale fora, som du har lyst.

Temaet for alle tre konferencer er ”Reconnect and Rebuild”. Programmet for International Forum Europe 2021 offentliggøres i marts.

Vil du være en del af Call for ePosters, kan du allerede og senest den 13. april indsende din ePoster til review. ePosters viser forbedrings- og patientsikkerhedsprojekter og er en mulighed for dig og dit team til at dele dit arbejde med andre.

Hjemmesiden for International Forum on Quality & Safety in Healthcare

Særlig rabat
International Forum on Quality and Safety in Healthcare tilbyder i samarbejde med Dansk Selskab for Patientsikkerhed, at modtagere af vores nyhedsbrev kan få 30 % rabat på konferencegebyret, uanset hvilken af de tre konferencer du tilmelder dig.

Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er tilmeldt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Du får yderligere rabat, hvis du tilmelder dig med koden fra nyhedsbrevet, og derefter tilmelder dig en eller to konferencer mere.

Vi håber at se dig virtuelt.

Læs om International Forum 2020 og se keynotes derfra


Her er links, der leder dig direkte ind til tilmeldingssiderne:

Europa: https://internationalforum.bmj.com/europe/register/

Australasien: https://internationalforum.bmj.com/australasia/register/

Asien: https://internationalforum.bmj.com/asia/register/

17. marts 2021

Nyheder