International Forum 2024 i London: Forslag til mundtlige præsentationer og posters kan sendes ind nu

Den 10.-12. april 2024 bliver en af verdens største konferencer om patientsikkerhed og kvalitet i sundhedsvæsenet – International Forum – afholdt i London. Du har nu mulighed for at sende forslag ind til præsentationer og posters – måske fortjener dit arbejde at blive præsenteret på den internationale konference?

En masse mennesker kigger op mod scenen, hvor der står en kvinde og taler
Mere end 20 danskere præsenterede deres arbejde med patientsikkerhed og kvalitet på International Forum Copenhagen 2023. Foto: Phillip Waterman, phillipwaterman.com

Har jeres organisation gennemført banebrydende forbedringsarbejde? Kunne dit arbejde være relevant for ligesindede verden over, der arbejder med patientsikkerhed og kvalitet? Så send et abstract ind omkring dit arbejde, så kan det være, du får mulighed for at præsentere det på den store internationale konference International Forum on Quality and Safety in Healthcare, der bliver afholdt den 10.-12. april 2024 i London.

International Forum er den centrale internationale konference for kvalitets-, forbedrings- og patientsikkerhedsarbejde, og det er her nye tendenser inden for kvalitet og patientsikkerhed fremvises, diskuteres og defineres.

Konferencen i 2024 vil fokusere på sundhedsvæsenet i fremtiden inden for 6 forskellige spor: Safety, People, Population, Change, Science og Leadership.

I 2023 blev konferencen afholdt i København med knap 3.000 deltagere fra 70 lande. Det danske sundhedsvæsen var flot repræsenteret med mere end 20 oplæg og 104 posters.

Læs om International Forum London 2024

Inspirér et publikum, der kan gøre en reel forskel

Engelske British Medical Journal (BMJ) og Institute for Healthcare Improvement (IHI) står bag konferencen, og de åbner nu for ”Call for Speakers” og ”Call for Posters”. Det betyder, at det er muligt at sende abstracts ind med forslag til mundtlige oplæg eller posters, der kan præsenteres på konferencen.

Ved at dele dine erfaringer indenfor patientsikkerhed, kvalitet og forbedringsarbejde på International Forum, får du et publikum, der har muligheden for at gøre en reel forskel for patienter og borgere.

Du får muligheden for at inspirere, lede, undervise samt reflektere, give feedback og tilbyde peer-støtte til et globalt fællesskab af sundhedsprofessionelle, der brænder for at forbedre sundhedssystemer verden over.

Læs om Call for Speakers, der er åben frem til den 5. september 2023

Læs om Call for Posters, der er åben frem til den 1. november 2023

Find mere om