International Forum kommer til Danmark i 2023

I 2020 skulle International Forum have været afholdt i København, men på grund af coronapandemien afholdes konferencen i stedet virtuelt i november. BMJ og IHI, der står bag konferencen, har nu besluttet, at International Forum kommer til København den 15.-17. maj 2023.

PS!-formand Karin Friis Bach på scenen til International Forum 2019 i Glasgow, hvor hun bød velkommen til dette års konference i København. Nu kan vi i stedet se frem til, at International Forum kommer til København i 2023.

I april 2020 skulle International Forum on Quality & Safety in Healthcare have været afholdt for 25. gang. Og det skulle ske i København.

Ikke nok med at 2020 var et jubilæumsår, det tegnede også til at blive det største International Forum nogensinde. Således var der med over 3.500 tilmeldte fra mere end 70 lande sat rekord for deltagere til konferencen.

Derudover var det også det største antal deltagere fra værtslandet nogensinde, for med mere end 1.200 danske deltagere ville konferencen i København have slået den hidtidige rekord fra Amsterdam 2018.

Stor indsats fra dansk side

PS!-formand Karin Friis Bach var formand for ’Host Country Programme Advisory Committee’ (PAC), der bl.a havde til opgave at komme med idéer til temaer og experience days samt aktiviteter, der kunne give konferencen et dansk præg.

– Jeg har været virkelig stolt over at se, hvor meget vi havde at byde ind med og vise frem fra det danske sundhedsvæsen. Fra alle dele af sundhedsvæsenet har der været gjort et stort arbejde med bl.a. at indsende abstracts, og der var mange spændende danske indlæg at finde i programmet, både ved site visits, sessioner, workshops og posters, siger Karin Friis Bach og fortsætter:

– Derfor var det selvfølgelig også en skuffelse, at konferencen ikke kunne blive til noget i år, for det er virkelig noget, jeg og mange andre har set frem til. Men sådan må det selvfølgelig være, og der er vigtigere ting at tage hensyn til.

#Quality2023 i Danmark

Det er britiske BMJ samt PS!’ internationale partner Institute for Healthcare Improvement (IHI), der står bag International Forum. De har i år valgt at afholde International Forum som en virtuel konference, hvor der fortsat vil være nogle af de oplæg og sessioner, som var planlagt til København.

Derudover har de nu offentliggjort, at International Forum vil blive afholdt i København den 15.-17. maj 2023.

– International Forum er måske den største konference inden for patientsikkerhed, og jeg er rigtig glad for, at vi får mulighed for at være værtsland igen i 2023. Det betyder også, at noget af det store arbejde i sundhedsvæsenet, der er gået forud for konferencen i år, ikke er forgæves, for BMJ og IHI har været så begejstrerede for det spændende program, at de håber at bevare noget af det, siger Karin Friis Bach.

Det gælder bl.a. de 9 experience days, der var planlagt i forbindelse med konferencen, hvor deltagerne kunne se lidt af Danmark og blive inspireret af noget af det, vi har at byde på, både i og udenfor det danske sundhedsvæsen.

BMJ har allerede meldt ud til værterne for experience days, at de håber, at de fortsat vil være en del af programmet, når International Forum kommer til Danmark i 2023.

Deltag i det virtuelle International Forum 2020

I år finder International Forum sted den 2.-6. november, og det afholdes for første gang som en virtuel konference.

Alle, der allerede var tilmeldt, er blevet tilbudt at overføre deres tilmelding til den virtuelle konference. Men der er også mulighed for at tilmelde sig som ny deltager. Det kan ovenikøbet ske med Early Bird-rabat frem til den 30. september 2020.

Derudover kan du spare yderligere 20 % på prisen ved at tilmelde dig med en kode, som PS! har lov til at dele som strategisk partner for konferencen.

– Jeg og Dansk Selskab for Patientsikkerhed håber, at mange danskere stadig har lyst til at deltage i International Forum i år. Vi glæder os til at ”møde” dem i det virtuelle univers, siger Karin Friis Bach.

Læs mere om International Forum 2023

Find mere om