PS! vært ved danske huddles til International Forum

Når International Forum for første gang afholdes virtuelt 2.-6. november, vil Dansk Selskab for Patientsikkerhed (PS!) være vært for daglige danske huddles, hvor de mere end 200 danske deltagere har mulighed for at mødes og udveksle med hinanden.

For først gang i år afholdes International Forum on Quality and Safety in Healthcare virtuelt. Selvom det ikke er muligt at mødes fysisk, vil PS! ligesom tidligere år være vært for nogle aktiviteter, der er målrettet International Forums danske deltagere.

– International Forum er et af de steder, hvor vi møder hinanden, og måske lige får drukket en kop kaffe med en kollega fra en anden del af landet eller får udvekslet om vores arbejde for patientsikkerhed og de initiativer, vi hører om på konferencen. PS! vil gerne understøtte den erfaringsudveksling med hinanden, også i det virtuelle univers, siger direktør Inge Kristensen.

Alle danskere, der deltager i den virtuelle udgave af International Forum, inviteres derfor til daglige huddles. Her kan du mødes med andre danske deltagere og tale om, hvad du har lært, og hvad du ser mest frem til. Målet er at skabe et rum til refleksion og at dele de gode idéer – eller vanskelige udfordringer – med andre danske deltagere.

De daglige huddles er samtidig en mulighed for at netværke med andre danske sundhedspersoner, der deltager i dette centrale forum for kvalitets- og forbedringsarbejde.

Huddles for de danske deltagere foregår på Microsoft Teams. Du deltager ved at klikke på nedenstående link for den pågældende dag. Den bedste oplevelse får du ved at downloade og bruge Teams-appen, men det er også muligt at deltage blot ved at logge på fra en webbrowser (Google Chrome eller Edge).

Hvis du får problemer med at logge på Teams, kan du kontakte projektkoordinator Carina Rendbæk på 29 70 19 81.

Mandag den 2. november kl. 14.00-14.30
Huddle ved Dansk Selskab for Patientsikkerhed den 2.11.2020

Tirsdag den 3. november kl. 13.30-14.00
Huddle ved Dansk Selskab for Patientsikkerhed den 3.11.2020

Onsdag den 4. november kl. 13.45-14.15
Huddle ved Dansk Selskab for Patientsikkerhed den 4.11.2020

Torsdag den 5. november kl. 11.00-11.30
Huddle ved Dansk Selskab for Patientsikkerhed den 5.11.2020

Fredag den 6. november kl. 13.30-14.00
Huddle ved Dansk Selskab for Patientsikkerhed den 6.11.2020

Alle er velkomne! Vi håber at se dig!

Læs mere om International Forum

Find mere om