Særlig rabat for danske deltagere på International Forum London 2024

Få rabat på International Forum on Quality and Safety in Healthcare, der er en af verdens største konferencer om patientsikkerhed og kvalitet. Konferencen afholdes i London i foråret 2024.

Deltagere som sidder ved borde og lytter
Deltagere til International Forum 2023 i København.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed (PS!) er ’international supporting partner’ på International Forum on Quality and Safety in Healthcare, som afholdes i London den 10.-12. april 2024. Det er med stor glæde, at vi nu kan forkæle jer med en lækker rabatkode til konferencen!

Alle danske deltagere kan få 25 % rabat på deltagelse i konferencens main conference-dage den 11. og 12. april 2024. Ved booking inden 2. februar 2024 får du 25 % rabat oveni early bird-prisen.

International Forum on Quality and Safety in Healthcare er den centrale internationale konference for kvalitets-, forbedrings- og patientsikkerhedsarbejde. Både det internationale og det danske patientsikkerhedsarbejde har i mere end 25 år udviklet sig i dette regi.

Nye tendenser inden for kvalitet og patientsikkerhed diskuteres og defineres her, og konferencen fungerer som et fælles internationalt reference- og mødepunkt.

Det er britiske BMJ og Institute for Healthcare Improvement (IHI), der står bag konferencen.

For at få rabatten på 25 % skal du tilmelde dig på følgende måde:

  • Start med at læse denne bookingguide
  • Gå til siden https://internationalforum.bmj.com/london/register/
  • Klik på ’Book your place’
  • Begynd din tilmelding
  • Vælg ’attendee type’: Forum25
  • Udfyld ’delegate details’ og indtast din Forum25 verification code: Adapt25
  • Angiv hvilken organisation du har modtaget koden fra: Danish Society for Patient Safety (PS!)
  • Fortsæt og afslut din tilmelding

Rabatten på 25 % kan kun anvendes på konferencens main conference-dage den 11. og 12. april 2024. Du kan sagtens tilmelde dig alle tre dage, systemet vil medregne rabatten for de to dage og vise den samlede pris.

For at opnå størst mulig rabat, skal du tilmelde dig inden 2. februar 2024, da du så får 25 % rabat oveni early bird-prisen.

Find mere om