Tre danske keynotes til International Forum

Claus Meyer, Søren Brostrøm og Margrethe Vestager er blandt de keynotes, der er med på International Forum on Quality and Safety in Healthcare, der afholdes virtuelt den 2.-6. november 2020.

Keynote-talerne til International Forum 2020. Fra venstre: Grundlægger af Institute for Healthcare Improvement (IHI) Donald M. Berwick, præsident og CEO for IHI Kedar Mate, kok og entreprenør Claus Meyer, tidligere præsident og CEO for IHI Maureen Bisognano, direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og ledende næstformand i Europa-Kommissionen Margrethe Vestager.

Det bliver den første af sin slags, når International Forum afholdes virtuelt i begyndelsen af november.

BMJ og Institute for Healthcare Improvement (IHI), der står bag konferencen, har arbejdet på højtryk for at gøre konferencen til et inspirerende og lærerigt sted at deltage – og netværke – i det virtuelle univers.

Inden coronavirussens indtog var planen, at 25-året for International Forum skulle afholdes – med deltagerrekord – i København tilbage i april.

Selvom konferencen nu afholdes virtuelt, er det danske islæt forsøgt bevaret. Bl.a. vil hele 3 af de i alt 5 keynote-taler blive holdt af danskere, der på hver sin måde har markeret sig. Der er tale om kok og entreprenør Claus Meyer, direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og ledende næstformand i Europa-Kommissionen Margrethe Vestager.

Se oversigt over alle danske oplæg

Virtuel konference – live sessioner og indhold on-demand

Tidligere deltagere vil nok huske International Forum som et sted, der både er fyldt med inspirerende indhold og gode muligheder for at netværke med sundhedsprofessionelle fra alle dele af verden.

Alt det er forsøgt genskabt i det virtuelle univers, samtidig med at der vil være indhold, som du kan se, når det passer dig.

Det sker:

 • 35+ live sessioner, der indeholder alt fra korte lektioner til 3-timers workshops.
 • 10+ timer med on-demand indhold, som er videoer inden for en række relevante emner, som du kan se, når det passer dig.
 • 30+ korte videoer fra forbedringsprojekter over hele verden.
 • Poster-udstilling – og mulighed for at chatte med personerne bag.
 • Netværk, huddles og meget mere. Der vil være mange muligheder for at møde kollegaer i det virtuelle program. Dansk Selskab for Patientsikkerhed vil bl.a. være vært for danske huddles.
  Læs mere om daglige huddles for danske deltagere

Læs mere om programmet hos BMJ

Få mest ud af din virtuelle konference

En virtuel konference er selvfølgelig ikke det samme som en fysisk. Til gengæld er det så meget andet.

Vi har samlet nogle idéer til, hvordan du kan få mest muligt ud af International Forum. Du er velkommen til at føje dine egne punkter til listen.

 • Sæt jer sammen eller aftal møder med dine kollegaer, hvor I kan drøfte sessioner og keynotes.
 • Udvælg inspirerende on-demand indhold, som I fx kan se på et teammøde eller lign.
 • Tjek talerlisten ud. Er der nogen, du kunne tænke dig at mødes med? Så skriv evt. til dem og lav en aftale – i stedet for at håbe på at møde dem i frokostpausen, kan du tage direkte kontakt og møde dem i chatten.
  Se talerlisten her
 • Hav styr på teknikken. Sørg for at have webcam, ordentlig baggrund og god lyd (høretelefoner), så du er klar til både virtuelle møder samt kaffe- og frokostaftaler.

Rigtig god fornøjelse – vi fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed håber at møde dig i det virtuelle univers.

International Forum kommer til København i 2023

Find mere om