Ida Ottesen er et godt eksempel på, hvordan brug af patientsikkerhedpakker kan have afgørende betydning for livsmod og livskvalitet.

Dansk tryksårs-succes præsenteres i USA

Historien om danske Ida fra Sønderjylland har en central rolle i en ny blog, der netop er offentliggjort af det amerikanske Institute for Healthcare Improvement, IHI. Bloggen er skrevet af Inge Kristensen og Vibeke Rischel, henholdsvis direktør og sundhedsfaglig chef i Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Den handler om, hvordan vi har stor succes med brug af patientsikkerhedspakker, (på engelsk: bundles) i det danske sundhedsvæsen.

‘She Got her Fighting Spirit Back’: The Power of Patient Safety Bundles

Historien om Ida Ottosen viser, hvordan brug af tryksårspakken og medicinpakken i I sikre hænder i Sønderborg Kommune, har afgørende betydning i ældreplejen.

Der er netop gjort status over de danske resultater med tryksårspakken i forbindelse med den Internationale Stop Tryksårsdag i november.

Forebyggelse af tryksår har succes

Great impact of The Pressure Ulcer Bundle in Danish Healthcare

Resultaterne bliver også præsenteret ved IHI’s National Forum den 12. december ved morgensessionen “SIB01: Friends of IHI and Global Initiatives”, kl. 7.00-7.45.

Se filmen om Ida Ottosen:

PS_Meet Ida Ottosen from Selskab for Patientsikkerhed on Vimeo.

 

4. december 2018

Nyheder