Billede

#PSugen - Sammen om at forbedre sundhedsvæsenet

Formålet med den internationale patientsikkerhedsuge er at dele viden og metoder mellem sundhedsprofessionelle, der kan fremme patientsikkerheden.

Den årligt tilbagevendende begivenhed er et initiativ, som Institute for Healthcare Improvement (IHI) har været og er medudvikler af.

Læs mere om Patient Safety Awareness Week 2019 hos IHI

Dansk Selskab for Patientsikkerhed indgår i et strategisk partnerskab med IHI og er også på den måde en aktiv del af ugen. Internationalt er forskellige lande aktive i patientsikkerhedsugen på forskellige måder.

Vi opfordrer alle sundhedsvæsenets ildsjæle til at byde ind og være med til at sprede viden, bl.a. via hashtagget #PSugen.

 

Billede

Hvad er patientsikkerhed for dig?

I #PSugen 2019 sætter vi sammen med bestyrelsen fokus på, hvad patientsikkerhed er og kan. Det gør vi bl.a. på Twitter, hvor vi deler billeder af bestyrelsesmedlemmer, der svarer på: “Hvad er patientsikkerhed for dig?”

Samtidig opfordrer vi alle til at svare på spørgsmålet selv og dele det under hashtagget #PSugen.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede

#PSugen sætter fokus på den enkeltes perspektiv

– Vi er mange, der har en stor aktie i patientsikkerhed. Vi har det, når vi selv er patienter. Når vi er pårørende. Og mange af os har det i kraft af vores arbejde, siger direktør Inge Kristensen i forbindelse med #PSugen 2019, hvor PS! fokuserer på de mange forskellige aspekter af patientsikkerhed ved at spørge: Hvad er patientsikkerhed for dig?

Interview med direktør Inge Kristensen

#PSugen på Twitter

 

 

PSugen 2017

I samarbejde med bestyrelsen markerede Dansk Selskab for Patientsikkerhed #PSugen i 2017 ved at sætte fokus på følgende fem temaer i relation til patientsikkerhed:

Medicinfejl, Dialog, Pårørende, Tryksår og Psykiatri.

Billede
Billede
patientsikkerhed

Borgere og patienter skal opleve tryghed, effektivitet og sammenhæng – hele tiden og for alle