#QiComms på programmet i Orlando

#QiComms, brug af strategisk kommunikation som redskab i forbedringsarbejdet, er på programmet ved to arrangementer ved det kommende National Forum i Orlando, USA, 9.-12. december.

Mandag d. 10. december har PS!’ kommunikationschef Frits Bredal en præsentation sammen med Jo Ann Endo, Senior Managing Editor i IHI’s kommunikationsafdeling. Under overskriften ”Using Communications to Accelerate Quality Improvement” fortæller de om arbejdet med #QiComms, Quality Improvement Communications, https://patientsikkerhed.dk/qicomms. Præsentationen er en del af det såkaldte Scientific Symposium.

Mød PS! i Orlando

#QiComms er et internationalt initiativ, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed har været en af de bærende kræfter bag. På mindre end et år har det nye samarbejde og kommunikationsprincipperne bag det opnået aktiv opbakning fra en hel række sundhedsorganisationer og personer i Danmark og mange andre lande. Blandt de mange, der har underskrevet #QiComms-charteret er PS!-direktør Inge Kristensen.

”Using Communications to Accelerate Quality Improvement” afholdes under den del af Scientific Symposium, der hedder ”Method Sessions.” Under sessionen vil der bl.a. være fokus på betydningen af stærke personhistorier, der kan bidrage til spredning af forbedringsmetoder og til at motivere personalet. Et af de eksempler, som fremhæves, kommer fra Sønderjylland og har netop været beskrevet i en blog, Dansk Selskab for Patientsikkerhed har skrevet til IHI, http://www.ihi.org/communities/blogs/she-got-her-fighting-spirit-back-the-power-of-patient-safety-bundles

Onsdag d. 12. december ved National Forum i Orlando afholder Frits Bredal og Jo Ann Endo en Special Interest Breakfast (SIB) om #QiComms/Quality Improvement Communications. Det uformelle arrangement starter kl. 07.00 og varer 45 minutter, inklusive debat og spørgsmål.

 

4. december 2018

Nyheder