Konference, Tidligere arrangementer

International Forum on Quality & Safety in Healthcare

Det er Institute for Healthcare Improvement (IHI) og BMJ, der står bag konferencen. PS! er strategisk partner for konferencen i København i 2023.

Læs mere og tilmeld dig hos BMJ

I maj 2023 kommer en af de største internationale konferencer om patientsikkerhed og kvalitet til København: International Forum on Quality & Safety in Healthcare.

International Forum on Quality and Safety in Healthcare er den centrale internationale konference for kvalitets-, forbedrings- og patientsikkerhedsarbejde. Både det internationale og det danske patientsikkerhedsarbejde har i mere end 25 år udviklet sig i dette regi.

Nye tendenser inden for kvalitet og patientsikkerhed diskuteres og defineres her, og konferencen fungerer som et fælles internationalt reference- og mødepunkt.

Det er britiske BMJ og Institute for Healthcare Improvement (IHI), der står bag konferencen. PS! er strategisk partner for IHI og for konferencen i København 2023.

Vi har samlet nyheder om konferencen og svar på de oftest stillede spørgsmål om konferencen (Q&A) herunder. Vi håber at se dig i Bella Centret den 15.-17. maj.

Se programmet, tilmeld dig og læs mere på den officielle hjemmeside for International Forum Copenhagen 2023

International Forum skulle have holdt sit 25-års jubilæum i København i 2020, men pga. coronaepidemien blev konferencen afholdt virtuelt i stedet. I 2023 er det derfor første gang, konferencen afholdes i Danmark.

#Quality2023

Q&A

Hvad koster det at deltage i konferencen, og hvor tilmelder jeg mig?
Prisen for at deltage i konferencen afhænger af, om du deltager 2 eller 3 dage. Der er desuden mulighed for at opnå forskellige former for rabat.

Tilmeld dig konferencen, og se priser og rabatmuligheder på hjemmesiden for International Forum Copenhagen 2023

Se også afsnittet herunder om den særlige rabat for danske deltagere.
Hvordan opnår jeg den særlige rabat for danske deltagere?
Et rekordhøjt antal danskere har tilkendegivet, at de er interesserede i at deltage i International Forum Copenhagen 2023, og derfor kan alle danskere få 30 % rabat på deltagelse i konferencens main conference dage den 16. og 17. maj 2023.

For at få rabatten på 30 % skal du tilmelde dig på følgende måde:
Gå til denne side
– Klik på ”Register”
– Begynd din tilmelding
– I step 4 skal du vælge Attendee Type: Forum30
– I step 5 skal du indtaste Verification Code: equity30
– Angiv hvilken organisation, du har fået koden fra: Danish Society for Patient Safety (PS!) og fortsæt din tilmelding.
Vi anbefaler, at du inden tilmelding læser denne booking guide (pdf)

Kan jeg også opnå 30 % rabat på pre conference mandag den 15. maj?
Rabatten på 30 % kan kun anvendes på main conference dagene (tirsdag og onsdag den 16. og 17. maj). Hvis du ønsker at deltage alle 3 dage, skal du lægge beløbet for pre conference oveni. Du kan sagtens booke alle dagene samlet – systemet skal nok regne rabatten for de 2 dage med og vise den samlede pris.

Pris for konferencedeltagelse med 30 % rabat
Prisen for at deltage i konferencen afhænger af, om du deltager 2 eller 3 dage.

2-dags konference (tirsdag og onsdag den 16. og 17. maj) med 30 % rabat koster £851.66 ( 7.123 kr.*)

3-dags konference (mandag, tirsdag og onsdag) med 30 % rabat koster £851.66 ( 7.123 kr.*) for main conference-dagene tirsdag og onsdag den 16. og 17. maj plus £534.38 (4.469 kr.*) for pre conference dagen 15. maj, dvs. i alt £1.386 (11.593 kr.*)

*Kurs pr. 9. marts 2023
Hvad er International Forum?
International Forum on Quality & Safety in Healthcare er den centrale internationale konference for kvalitets-, forbedrings- og patientsikkerhedsarbejde. Både det internationale og det danske patientsikkerhedsarbejde har de seneste 25 år i høj grad udviklet sig i dette regi. Nye tendenser inden for kvalitet og patientsikkerhed diskuteres og defineres her, og konferencerne fungerer som et fælles internationalt reference- og mødepunkt.

Konferencen afholdes en gang om året i skiftende europæiske byer.
Hvem er arrangør af konferencen?
Institute for Healthcare Improvement (IHI) og BMJ står bag konferencen, uanset hvilket land den afholdes i. PS! indgår i et strategisk partnerskab med IHI, og er strategisk partner for International Forum Copenhagen 2023.
Hvor og hvornår afholdes International Forum Copenhagen 2023?
International Forum Copenhagen 2023 afholdes i Bella Centret i København den 15.-17. maj 2023.
Hvem deltager i konferencen?
Sundhedsprofessionelle, kvalitets- og forbedringsmedarbejdere, ledere på alle niveauer. Særligt mange deltager fra europæiske lande og USA, men også fra resten af verden.
Typisk deltager mere end 3.000 mennesker fra mere end 70 forskellige lande. Der er altid mange danskere, og der vil naturligvis være ekstra mange danske deltagere, når konferencen afholdes i København.
Hvilken rolle har den danske programkomité?
I det pågældende værtsland etableres en Programme Advisory Committee (PAC), der udelukkende fungerer som idégenerator og sparringspartner. Programkomitéens rolle er at komme med idéer til konferencen og virke som ambassadør. PAC er ikke arrangør af konferencen og står ikke for udvælgelse af indsendte abstracts.

Se den danske programkomité

Konferencen har også en international Programme Advisory Committe (IPAC), som har til opgave at sikre kontinuitet mellem konferencerne i de forskellige lande og samtidig sørge for, at konferencen bringer nye emner op. PS!-direktør Inge Kristensen og PS!-vicedirektør Vibeke Rischel er medlemmer af IPAC.
Hvilken rolle har Dansk Selskab for Patientsikkerhed?
PS! faciliterer møderne med programkomitéens danske medlemsorganisationer, hvor formand for PS! Lars Gaardhøj samtidig er formand. Selskabet er hverken arrangør eller ansvarlig for det endelige program.
Hvem afgør, hvad der skal med på konferencen?
BMJ og IHI er arrangører af konferencen, og proceduren for forslag og ansøgninger/abstracts er den samme, som når International Forum finder sted uden for Danmark.
Hvordan får man en exhibition stand med på konferencen?
Hvis du ønsker en exhibition stand, skal du kontakte BMJ’s salgsafdeling: Andy Josephides
Hvor kan vi spise – har I anbefalinger til gode steder i København?
Ønsker I at spise ude en aften, eller mangler I et godt sted til et frokostmøde under konferencen? PS!’ medarbejdere anbefaler her nogle af deres favoritsteder at spise i København.

Find oversigten i Google Maps
Hvordan kan jeg kontakte PS!, hvis jeg har flere spørgsmål om International Forum?
Du er altid velkommen til at skrive til os på internationalforum2023@patientsikkerhed.dk 

Programme Advisory Committee (PAC)

Den danske programkomité for International Forum Copenhagen 2023 fungerer som idégenerator og sparringspartner. Programkomitéens rolle er at komme med idéer og forslag, der kan give konferencen et dansk præg, og at virke som ambassadør for konferencen ved bl.a. at opfordre til deltagelse og indsendelse af abstracts.

Lars Gaardhøj, formand for PS!, står i spidsen for den danske programkomité, der den 25. august 2022 mødtes for første gang.  

Læs, hvordan PS!’ bestyrelse bidrager til at udvikle International Forum

Konferencen har også en international Programme Advisory Committe (IPAC), som har til opgave at sikre kontinuitet mellem konferencerne i de forskellige lande og samtidig sørge for, at konferencen bringer nye emner op.

Chairman of PAC
Lars Gaardhøj, Chairman of the Regional Council, Capital Region of Denmark

Members of PAC