Sådan skabes flow på operationsgangen – masterclass med Fred Ryckman

Masterclass med tidligere vicedirektør for Cincinnati Childrens Hospital og professor i kirurgi, Frederick Ryckman.

De fem akuthospitaler i Region Midtjylland arbejder sammen om sikrere og mere sammenhængende operationsforløb. Øget patientsikkerhed, øget medarbejdertrivsel, mindre ventetid, bedre ressourceanvendelse og bedre intern kommunikation. Det er de overordnede formål for et nyt regionalt læringsfællesskab med navnet “Sikkert OP Flow”. I forbindelse med projektet gæster en af verdens førende eksperter i operations flow Region Midtjylland i juni måned.

Den amerikanske børnetransplantationskirurg professor Fred Ryckman har som tidligere vicedirektør stået i spidsen for projekter, som har reduceret ventetiden for akutte operationer med 35% og samtidig øget produktionen med 7% ved at anvende metoder, der kan forbedre flow på Cincinnati Childrens Hospital i Ohio. Her indgår patientsikkerhed i al planlægning. Man forudser – hellere end reagerer på – fejl og unødvendige patientskader.

Arrangementet henvender sig til medarbejdere og ledere inden for de skærende specialer og Operation og Intensiv på hospitalerne.

Tilmelding

Torsdag den 13. juni kl. 15.15-17.00

Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
Indgang G, Auditorium A, G206-145
8200 Aarhus N

Pris: Kr. 525,-

Region Midtjylland og Dansk Selskab for Patientsikkerhed indbyder i fællesskab til masterclass for kirurger, anæstesiologer og personale på operationsafdelinger.

Se en video med Frederick Ryckman på Institute for Healthcare Optimizations hjemmeside.

Fagligt Nyt om patientsikkerhed er et nyhedsbrev, der udgives af PS!, og som udkommer ca. 6 gange årligt. Det formidler nyt om de seneste nationale og internationale forskningsresultater, begivenheder, trends og meninger inden for patientsikkerhed. 
Tilmeld dig Fagligt Nyt

Find mere om