Tidligere arrangementer

Her har du en oversigt over de tidligere afholdte arrangementer

04. december 2023
Konference, Tidligere arrangementer

Brug af borgerskabte data i klinikken (aflyst)

AFLYST. Konferencen er for alle folk med faglig indsigt og interesse i praktisk anvendelse af data til fremme af personlig medicin, behandling, forebyggelse og egenomsorg.
30. november 2023
Netværk, Tidligere arrangementer

FRAMily Danmark netværksmøde

FRAM står for Funktionel Resonans Analyse Metode. Metoden er en internationalt anerkendt metode, der bruges i en bred vifte af industrier og organisationer i og udenfor sundhedsvæsenet.
20.-21. november 2023
Konference, Tidligere arrangementer

Konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen 2023

Hjemmebehandling, teknologi og ulighed i patientsikkerhed er de overordnede temaer for efterårets konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen. #PSsammen23
17. september 2023
Mærkedag, Tidligere arrangementer

Den internationale patientsikkerhedsdag

Den 17. september afholdes World Patient Safety Day – den internationale patientsikkerhedsdag. I år er temaet: Engaging patients for patient safety.
21. juni 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Webinar: Få konkrete inputs til at højne diagnosesikkerheden

Diagnosefejl er en af de hyppigste årsager til patientskade. I 2019 viste rapporten Veje til bedre diagnoser, at der årligt ca. er 760 personer, der får erstatning for skader som følge af fejldiagnosticering – heraf ca. 63 personer, der dør som følge af patientskaden.
20.-22. juni 2023
Netværk, Tidligere arrangementer

FRAMily Global

Det globale netværk FRAMily afholder sit årlige møde i Danmark. Formålet med netværket er at udveksle erfaringer med anvendelsen af metoden FRAM.
20. juni 2023
Netværk, Tidligere arrangementer

FRAMily Danmark netværksmøde

Formålet med netværket er at inspirere, sparre, dele viden og læring om anvendelse af metoden FRAM til nytte for forbedringsarbejdet.
31. maj 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Webinar: Trust Is The Treatment

Tillid er afgørende for, hvordan vores sundhedsvæsen fungerer. Og tillid er afgørende for, at vi kan skabe et endnu bedre sundhedsvæsen.
15.-17. maj 2023
Konference, Tidligere arrangementer

International Forum on Quality & Safety in Healthcare

I maj 2023 kommer en af de største internationale konferencer om patientsikkerhed og kvalitet til København: International Forum on Quality & Safety in Healthcare.
16. marts 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Husk, jeg er et menneske! – om betydningen af tilgangen ”Hvad er vigtigt for dig?”

Få forståelse for patientoplevelsen og indblik i, hvordan I kan arbejde systematisk med at spørge patienter og borgere: Hvad er vigtigt for dig?, og hvordan tilgangen kan blive en del af arbejdets organisering. Du får også inspiration til at deltage i Hvad er vigtigt for dig?-dagen den 6. juni, som markeres mange steder i det danske sundhedsvæsen såvel som i resten af verden.