Tidligere arrangementer

Her har du en oversigt over de tidligere afholdte arrangementer

16. marts 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Husk, jeg er et menneske! – om betydningen af tilgangen ”Hvad er vigtigt for dig?”

Få forståelse for patientoplevelsen og indblik i, hvordan I kan arbejde systematisk med at spørge patienter og borgere: Hvad er vigtigt for dig?, og hvordan tilgangen kan blive en del af arbejdets organisering. Du får også inspiration til at deltage i Hvad er vigtigt for dig?-dagen den 6. juni, som markeres mange steder i det danske sundhedsvæsen såvel som i resten af verden.
15. marts 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Få metoder og værktøjer til at forebygge fald i ældreplejen

Vi deler erfaringer fra I sikre hænder, hvor de 33 kommuner har vist, at det er muligt at forebygge fald i ældreplejen. Hør hvordan på dette webinar.
02. februar 2023
Konference, Tidligere arrangementer

Konference: Mental Sundhed og Patientsikkerhed: Hvordan får vi begge dele?

Kom med til en spændende dag om sammenhængen mellem mental sundhed for personalet og patientsikkerhed. Vi tager udgangspunkt i erfaringerne fra et projekt om mental sundhed for sundhedsprofessionelle samt national og international viden på området.
20. januar 2023
Konference, Tidligere arrangementer

Temadag om patientsikkerhed for almen praksis – Hvad kan vi lære af hinanden?

Praktiserende Lægers Organisation (PLO), Dansk Selskab for Patientsikkerhed (DSPS) og Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM) inviterer til temadag om patientsikkerhed den 20. januar 2023 kl. 10.00 – 16.30 på Comwell HC Andersen Odense.
14. december 2022
Tidligere arrangementer, Webinar

Arbejdsglæde, trivsel og patientsikkerhed – hvordan skaber vi et bedre fundament for patientsikkerheden?

Arbejdsglæde, arbejdsmiljø og patientsikkerhed hænger tæt sammen. Vi får mere og mere viden om, at der er en tæt forbindelse mellem arbejdsglæde, trivsel og psykologisk tryghed på arbejdspladsen og patientsikkerheden og kvaliteten.
06. december 2022
Tidligere arrangementer

FRAMily Danmark Netværksmøde

Der afholdes netværksmøde i FRAMily Danmark netværket.
26. oktober 2022
Tidligere arrangementer, Webinar

Hvordan sætter vi venlighed og medfølelse i system?

Alle, der arbejder inden for sundhedsvæsenet, kan blive enige om, at compassion og medfølelse for patienter og borgere, men også for kollegaer, er en essentiel del af sundhedsarbejdet. Undersøgelser viser, at medfølelse ikke blot har stor betydning for borgere og patienters oplevelse af deres pleje, men at det skaber bedre behandlingsresultater.
12. oktober 2022 17:00 – 18:30
Tidligere arrangementer, Webinar

Databaseret kvalitetsudvikling

Hvordan går det egentlig med de patienter, vi behandler? Er de blevet raske? Har de komplikationer? Har de bivirkninger? Er de godt tilfredse? Og hvornår er kvaliteten god nok? Er det ok at ligge på gennemsnittet? Eller skal der mere til? Kunne vi gøre det bedre? Hvordan gør de bedste af vores kolleger?