Tidligere arrangementer

Her har du en oversigt over de tidligere afholdte arrangementer

17. september 2023
Mærkedag, Tidligere arrangementer

Den internationale patientsikkerhedsdag

Den 17. september afholdes World Patient Safety Day – den internationale patientsikkerhedsdag. I år er temaet: Engaging patients for patient safety.
21. juni 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Webinar: Få konkrete inputs til at højne diagnosesikkerheden

Diagnosefejl er en af de hyppigste årsager til patientskade. I 2019 viste rapporten Veje til bedre diagnoser, at der årligt ca. er 760 personer, der får erstatning for skader som følge af fejldiagnosticering – heraf ca. 63 personer, der dør som følge af patientskaden.
20.-22. juni 2023
Netværk, Tidligere arrangementer

FRAMily Global

Det globale netværk FRAMily afholder sit årlige møde i Danmark. Formålet med netværket er at udveksle erfaringer med anvendelsen af metoden FRAM.
20. juni 2023
Netværk, Tidligere arrangementer

FRAMily Danmark netværksmøde

Formålet med netværket er at inspirere, sparre, dele viden og læring om anvendelse af metoden FRAM til nytte for forbedringsarbejdet.
31. maj 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Webinar: Trust Is The Treatment

Tillid er afgørende for, hvordan vores sundhedsvæsen fungerer. Og tillid er afgørende for, at vi kan skabe et endnu bedre sundhedsvæsen.
15.-17. maj 2023
Konference, Tidligere arrangementer

International Forum on Quality & Safety in Healthcare

I maj 2023 kommer en af de største internationale konferencer om patientsikkerhed og kvalitet til København: International Forum on Quality & Safety in Healthcare.
16. marts 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Husk, jeg er et menneske! – om betydningen af tilgangen ”Hvad er vigtigt for dig?”

Få forståelse for patientoplevelsen og indblik i, hvordan I kan arbejde systematisk med at spørge patienter og borgere: Hvad er vigtigt for dig?, og hvordan tilgangen kan blive en del af arbejdets organisering. Du får også inspiration til at deltage i Hvad er vigtigt for dig?-dagen den 6. juni, som markeres mange steder i det danske sundhedsvæsen såvel som i resten af verden.
15. marts 2023
Tidligere arrangementer, Webinar

Få metoder og værktøjer til at forebygge fald i ældreplejen

Vi deler erfaringer fra I sikre hænder, hvor de 33 kommuner har vist, at det er muligt at forebygge fald i ældreplejen. Hør hvordan på dette webinar.
02. februar 2023
Konference, Tidligere arrangementer

Konference: Mental Sundhed og Patientsikkerhed: Hvordan får vi begge dele?

Kom med til en spændende dag om sammenhængen mellem mental sundhed for personalet og patientsikkerhed. Vi tager udgangspunkt i erfaringerne fra et projekt om mental sundhed for sundhedsprofessionelle samt national og international viden på området.
20. januar 2023
Konference, Tidligere arrangementer

Temadag om patientsikkerhed for almen praksis – Hvad kan vi lære af hinanden?

Praktiserende Lægers Organisation (PLO), Dansk Selskab for Patientsikkerhed (DSPS) og Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM) inviterer til temadag om patientsikkerhed den 20. januar 2023 kl. 10.00 – 16.30 på Comwell HC Andersen Odense.