Konference

Konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen 2024

Yderligere information følger.

“Nærhed, sammenhæng og sikkerhed: mantra for fremtidens sundhedsvæsen” er overskriften for efterårets konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen.

Sundhedsvæsenet står over for store omvæltninger. Opgaver flyttes mellem fagområder. Mellem sektorer. Det kræver nye måder at indrette og tænke vores sundhedsvæsen.

Med konferencen om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen ønsker vi at sætte fokus på aktuelle og fremtidige udfordringer for patientsikkerheden, og vi ønsker at formidle løsninger og viden, som sundhedsvæsenet kan finde inspiration i.

Konferencen er for alle, der arbejder med – og har interesse i – at skabe patientsikkerhed og sammenhæng i sundhedsvæsenet.

Keynote på konferencen

Hilary Cottam

Hilary Cottam

Læge, OBE (Officer of the Order of the British Empire), social iværksætter, tænker og politisk rådgiver.

Hilary Cottams arbejde inkluderer skabelsen af nye tilgange og tjenester til aldring, familieliv og omsorg. Hendes anerkendte bog “Radical Help: How we can remake the relations between us and revolution the Welfare State” (udg. 2018) blev hyldet som ‘tankeskiftende’ i New York Times. Den er blevet oversat internationalt og krediteres bredt for at ændre nationale fortællinger og praksis omkring velfærdssystemer. Keynote-taler Hilary Cottam er en britisk innovator, forfatter og social iværksætter.

Hendes nuværende forskning og praksis fokuserer på fremtiden for arbejde og nye omsorgsøkonomier.

Cottam har en æresprofessorat ved Institute of Innovation and Public Purpose på UCL; hun blev udnævnt til årets britiske designer i 2005 for at være pioner inden for social design og er blevet udnævnt til en Young Global Leader af World Economic Forum.

Praktisk info

Sted
Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding
Overnatning
Overnatning ikke inkluderet i konference prisen, men kan bookes på Comwell Kolding til en special konference pris på 907 kr.

Book via: https://www.comwell.com/ og indtast bookingkode: BC-DANSK-SELSKAB-FOR-PATIENTSIKKERHED24